Lectia 32: Blesteme si incantatii

Credeti in blesteme? Daca raspunsul dumneavoastra este negativ, mai ganditi-va putin!
Fiind fiinte materiale, energetice si constiente in acelasi timp, fiecare din cele trei “naturi” din care suntem formati se poate exprima prin ceva. Natura noastra “materiala” este corpul fizic: avem maini, picioare, cap etc. Natura noastra energetica este campul electro-magnetic care ne inconjoara, este “aura” noastra evidentiata de experimentele lui Kirilian. Natura noastra constienta este intentia. Cele trei corpuri se influenteaza unul pe celalalt, de la constienta catre energie si de la energie catre materie, adica de la intentie catre materie, trecand prin campuri energetice.
Gandurile si emotiile noastre produc campuri electro-magnetice care vor “impresiona” materia si ii vor schimba forma.
Blestemul este un camp proiectat. Cu cat emotiile care l-au generat sunt mai puternice, cu atat campul este mai puternic. Persoanele emotive, impresionabile, denumite peiorativ “labile psihic”, sunt capabile sa creeze campuri de mare forta. Cand campul primeste o directionare clara si exacta, el se “lipeste” de persoana care a fost destinatara gandului si interfera cu campul sau propriu. Exprimarea in materie a acestui camp modificat creaza “implinirea blestemului”.
Materializarea blestemului depinde insa de cateva variabile. In primul rand de intensitatea emotiilor si senzatiilor expeditorului. In acest sens, “vrajitorii”, care nu sunt altceva decat niste manipulatori ai campurilor fiintelor vii, folosesc obiecte si ritualuri care au rolul de a crea senzatii si emotii foarte puternice: cum se topeste lumanarea asa sa se topeasca si.., cand o iesi foc din apa atunci sa.... Focul, apa, crucea, pisica neagra, ceara, sunt simboluri, sunt un alfabet pictografic pe care subconstientul il intelege, sunt “limbajul” in care se exprima si el in visele noastre. Turnul Babel trebuie sa fi fost momentul in care am renuntat la aceasta comuna limba arhaica reprezentata de imagini si am ales abstractizarile. Pentru ca i se vorbeste “pe limba lui”, subconstientul intelege si indeplineste comanda. El dirijeaza toata activitatea organelor noastre interne, iar noua informatie va modifica mediul intern al organismului. Celula, constiinciosul zidar ce urmeaza punct cu punct planul de proiect, cladeste “boala” sau “suferinta” dupa indrumarile date de campul parazit.
Atentie insa, exista mecanisme de protectie pe care sa spunem ca “natura”, in marea ei intelepciune, le-a asezat ca pe niste porti menite de a ne proteja de rau-facatori. Daca persoana “atacata” are un camp puternic si “sanatos”, nemacinat de vinovatie, ura, ranchiuna, tristete, depresie etc, amestecarea unei nuante de gri peste un auriu sclipitor nu reuseste decat sa-i ia putin din luciu, fara a tulbura prea mult apele cristaline ale unui psihic echilibrat. Daca la adresa de expeditie, otravitul colet gaseste insa un camp energetic “bolnav”, intoxicat cu aceleasi tip de emotii si ganduri, el devine picatura care varsa paharul, bobarnacul care incepe procesul de daramare in lant a marelui domino interior.
Protejati-va de distrugere, protejati-va de boala, protejati-va de influentele nefaste ale sufletelor chinuite prin limpezime si prin incredere. Nu subestimati puterea gandurilor negative, nici ale celor din jur si mai ales ale dumneavoastra, dar nici nu va speriati de ele. Cand apar, priviti-le cu atentie si alegeti constienti sa le dati afara. Alungati-le dupa ce le-ati luminat fata si le-ati pus un nume: tristete, dezamagire, gelozie, teama, invidie. Oricat ar suna de rau, numiti-le. In acest fel isi pierd din putere. Strigati-le pe nume si invitati-le afara din mintea si din sufletul dumneavoastra. Este un antrenament mental, si decurge exact ca unul fizic: intai mai greoi, apoi din ce in ce mai usor pana va ajunge intr-o zi sa se constituie in felul dumneavoastra de-a fi. Va promit ca va veni o zi in care cei din jur, zarind zambetul care va pluteste pe fata, va vor intreba despre sursa fericirii dumneavoastra. Si in acea zi, realizand ca de fapt ati avea toate motivele din lume sa fiti tristi si ingrijorati, veti intelege ca mintea noastra alege prin ce lentila sa priveasca realitatea: roz sau cenusie.
Nici blestemelor nu le place sa fie privite prin lentile roz. Devin caraghioase si isi pierd caracterul infricosator. Campul expeditorului, nefiind pe aceeasi “lungime de unda” adica pe aceeasi frecventa de vibratie cu a celui care va inconjoara, nu mai pot interfera, nu mai pot intra in rezonanta. In caz contrar, rezonanta amplifica neplacuta frecventa de vibratie si nu doar prin insumare. Este legea fizica a rezonantei. Ati invatat-o la gimnaziu in clasa a saptea. Asta daca nu ati chiulit ca nu va placea profesorul cu pricina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentarii